Gratis JANDSVISTA demo sessies
Gratis JANDSVISTA demo sessies

In de periode van 22 t/m 29 Juli en van 12 t/m 24 Augustus, worden er door mij in mijn showroom aan de Markt 15 te Silvolde gratis demo sessies betreffende de Jands Vista lichtsturingen en de bijbehorende Byron software gegeven.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Daarin wordt o.a. uitgelegd hoe simpel je kunt patchen en softpatchen, de enorme mogelijkheden van de effect engine en het innovatieve "tijdlijn concept"waarop de sturingen gebaseerd zijn. Met behulp van de M1, S1, S3 en T2 lichtsturingen en de Wysiwyg visualisatie software kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig het met deze software is om prachtige, professionele lichtshows te maken. Enkele simpele "tips and tricks" zoals het kopieren en plakken van complete lichtstanden maken het werken met deze software tot een genot.

Wilt u ook zo'n gratis demo bijwonen? Neem dan even telefonisch contact op met ondergetekende; 06-51011267 of stuur een email naar; info@lightconnection.nl en geef daarbij aan welke datum en welk dagdeel uw voorkeur heeft. Er kunnen maximaal 2 personen tegelijk deelnemen aan een dergelijke introductiecursus. De aanmelding is geheel vrijblijvend, dus schroom niet om contact op te nemen.

Harry de Kort.

Terug naar het overzicht
Copyright © Lightconnection 2019 | Webdesign & CMS : DO IT-online